中彩网彩票开户

Over ons
China bekermakerKop op maat gemaakt netwerk

adres:Gushan Industrial Zone, Guzhen Town, Yongkang City, China
telefoon:(086)0579-85128760
fax:(086)0579-85128761
mobieltje:(086)13757923195
plaats:Netherlands.eboyegirl.com
E-mail:61761654@qq.com

China bekermakerCup custom netwerk is China Yongkang YUANYE Industry and Trade Co, Ltd website, aangeduid als YUANYE industrie en handel, gevestigd in 'China's hardware hoofdstad', 'China Cup' Yongkang City, provincie Zhejiang. China Yongkang YUANYE Industry and Trade Co., Ltd. werd opgericht in 2011. Het is een gespecialiseerde onderneming die zich toelegt op het creëren van 's werelds toonaangevende huishoudelijke producten en een bekerpot met een ecologisch kettingsysteem.

Na 6 jaar vastberadenheid om verder te gaan, heeft YUANYE Industry and Trade Co., Ltd. in Yongkang City in China zich snel ontwikkeld tot een sterk geïntegreerde industriële onderneming voor en na de industriële keten, in de bekerpot- en cadeau-industrie voor onderzoek en ontwikkeling, productie, verkoop en technische diensten in één Moderne cup pot business, mok, roestvrijstalen mokken, auto Cup, reclamekoppen, bekers en andere geschenkkop geïntegreerde productie-georiënteerde ondernemingen.

Op dit moment heeft het bedrijf een staf van 100 mensen, bachelordiploma of meer dan 20 mensen, is een leren, innovatieve en culturele ondernemingen。 'Innovatieve productie-producten, met de nadruk op de praktijk in de industrie,' is China Yongkang YUANYE Industry and Trade Co, Ltd voor vele jaren aanhoudende en gestage ontwikkeling van de kern。